Tuesday, 7 January 2014

WIDESHAWL BY S.G HOUSE

Views

Assalamualaikum w.b.t 
Hi !

Selamat petang dan selamat beriadah. But sebelum tu kalau yang belum solat asar, solat dulu baru buat aktiviti seterusnya okeh !

Hari ni nak share sikit pasal satu online shop ni yang jual banyak sangat pattern-pattern wideshawl yang cantik-cantik. Before this pon aku dah sempat rembat 6 wideshawl Sg. House taw. Seriously bila pakai sangat selesa,tak panas and boleh tutup depan belakang. 

So, sesapa yang nak cari wideshawl design yang cantik-cantik and jarang ada orang jual boleh la singgah kat online shop Sg House ni sementara pre-order untuk batch 12 masih lagi dibuka sehingga 10 Januari 2014 ni. So, better korang rush cepat-cepat scroll Facebook or Instagram SG House ni. Jangan risau, owner dia Kak Myra tersangatla friendly orangnya. Dahla cantik. Hehe. (Bukan nak membodek ok). Bukan tu je, siap dapat diskaun lagi untuk regular customer taw. 





Azymah Shawl


Sofea Shawl 


Nadya Shawl


Naziha Shawl


Butterfly Shawl


Ema Shawl


Lily Shawl 


Crumple Shawl


Plain Wideshawl pon ada taw 

Banyak lagi sebenarnya design wideshawl yang cantik-cantik kat SG House ni. Korang tinggal pilih, order, bayar and tunggu je taw. Oh btw SG House ni dia jual berkonsepkan pre-order taw. Means that korang perlu tunggu about 2 weeks untuk dapatkan shawl ni sebab Kak Myra order sendiri dengan supplier dekat China. That's why korang kena tunggu at least two weeks taw. But don't worry sebab memang berbaloi even korang kena tunggu untuk dapatkan shawl ni :)


Antara customer-customer SG House 













Ni la Kak Myra.
 Owner SG House ni. Cantik and friendly sangat orangnya taw. 
So, tunggu apa lagi ?! Cepat pergi terjah 
.
.
.
.


atau


sekarang !!


Selamat ber'shopping' and membeli-belah


Babai !








!...Lepas baca LIKE dan KOMEN sekali tau...!

2 comments:

Abir Damia said...

mana gamabr nina pkai shawl ni..hehe

Niena Sweetlurve said...

ahaha...malu la nak letak abir ;p